Garanti Sigorta'dan şampiyon güreşçi Ahmet Kuru`ya plaket ve sponsorluk

    Garanti Sigorta'dan şampiyon güreşçi Ahmet Kuru`ya plaket ve sponsorluk

    22.04.2024

    Yıllardır araç sigortaları ve ödeme noktası alanlarında hem Gümülcine hemde Şapçı'da hizmet veren Garanti Sigorta'dan örnek bir davranış geldi.

    thumbnail_20240421_145202.jpg

    Minder güreşinde U 15 kategorisinde Yunanistan şampiyonu olan Ahmet Kuru`ya plaket verildi ve sponsorluk anlaşması yapıldı.

    thumbnail_20240421_144823.jpg

    Ahmet Kuru, bundan sonra bölgemizde yapılacak güreş müsabakalarında Garanti Sigorta güreşçisi olarak ter dökecek ve gençlere örnek olacak.

    thumbnail_20240421_144856.jpg

    Konu ile ilgili Garanti Sigorta sahibi Ridvan Çakır şunları söyledi:

    "Kendi alanında Yunanistan şampiyonu olan Ahmet Kuru hepimizi gururlandırdı . Kendisini yürekten tebrik ediyorum . Yıllardan beri bölgemizde yapılan etkinliklerde yerel güreşçi hasreti çekiyoruz . İzlediğimiz güreşçilerin büyük çoğunluğu hep dışarıdan. Kimin nereli olduğunu, adının ne olduğunu öğrenene kadar güreş bitiyor. Herkes neden yerel güreşçilerimiz yok diye soruyor. Oysa kendi bölgemizde de yetenekli gençler var . Yeter ki destek verilsin arka çıkılsın . Destek çıkılması durumunda gençlerimiz her analda başarı gösterirler buna yüreten inanıyorum .

    Bu anlamda bizler hem maddi hem manevi olarak Ahmet kardeşimizin yanında olacağız . Kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.